Картопляна ковбаска – смачно, доступно, ситно. Ви вже куштували? Шалено смачно…
Чи бачили ви домашні картопляні ковбаски? Такі популярні в багатьох слов’янських народів! Найчастіше трапляються в українській, литовській, білоруській та польській кухнях.
Картопляна ковбаса
Інгредієнти:
- 1,5 кг картоплі
- 250 г грудини
- 300 г печериць
- 2 цибулини
- 3 м натуральної оболонки для ковбаси
- 2-3 ст. л. рослинної олії
- перець і сіль за смаком
Спосіб приготування:

2. Почистьте картоплю та потріть її на терці.


4. Поріжте гриби та грудину на дрібні кубики, висипте до цибулі та залиште обсмажуватись до готовності.

5. Усі інгредієнти добре перемішайте і помістіть в оболонку для ковбаси. Наприкінці залишіть трохи місця, туго перев’яжіть ниткою. Але зробіть кілька проколів зубочисткою на кожній ковбасці.

6. Помістіть картопляні ковбаски в духовку і випікайте 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Ваша смачна страва готова!

До картопляних ковбасок може смакувати будь-який соус, обирайте той, який вам до душі. А можна обійтись і без нього, а просто підсмажити шкварки і додати сметани.
