Хлібна «ікра»: замість хліба. Випікається за 18 хвилин
Домашній хліб безумовно не йде ні в яке порівняння з магазинним. Але ось робити його зазвичай непросто, є свої тонкощі і з формуванням, і з самою випічкою. Тому краще буде приготувати так звану хлібну «ікру», яка на смак ще краще, а формується простіше і випікається всього за 18 хвилин.

Інгредієнти:
- 200 г борошна,
- 170 мілілітрів молока,
- 20 грамів цукру,
- 3 грами дріжджів,
- 2 грами солі,
- 10 грамів топленого вершкового масла.
Приготування
Домашній хліб безумовно не йде ні в яке порівняння з магазинним. Але ось робити його зазвичай непросто, є свої тонкощі і з формуванням, і з самою випічкою. Тому краще буде приготувати так звану хлібну «ікру», яка на смак ще краще, а формується простіше і випікається всього за 18 хвилин.

Інгредієнти:
- 200 г борошна,
- 170 мілілітрів молока,
- 20 грамів цукру,
- 3 грами дріжджів,
- 2 грами солі,
- 10 грамів топленого вершкового масла.
Приготування