Header Ads

Хлібна «ікра»: замість хліба. Випікається за 18 хвилин


 Домашній хліб безумовно не йде ні в яке порівняння з магазинним. Але ось робити його зазвичай непросто, є свої тонкощі і з формуванням, і з самою випічкою. Тому краще буде приготувати так звану хлібну «ікру», яка на смак ще краще, а формується простіше і випікається всього за 18 хвилин.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 170 мілілітрів молока,
  • 20 грамів цукру,
  • 3 грами дріжджів,
  • 2 грами солі,
  • 10 грамів топленого вершкового масла.

Приготування

Домашній хліб безумовно не йде ні в яке порівняння з магазинним. Але ось робити його зазвичай непросто, є свої тонкощі і з формуванням, і з самою випічкою. Тому краще буде приготувати так звану хлібну «ікру», яка на смак ще краще, а формується простіше і випікається всього за 18 хвилин.

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 170 мілілітрів молока,
  • 20 грамів цукру,
  • 3 грами дріжджів,
  • 2 грами солі,
  • 10 грамів топленого вершкового масла.

Приготування