Увечері мариную, а вранці вже їмо. Приголомшливий маринований перець!
- 20 грам солі
- Чорний перець горошком – 5-6 одиниць
- Лавровий лист – 2-3 одиниці
- Кріп – за бажанням.
Процес приготування маринованого перцю

Перець очистити від насіння і видалити хвостик. У підходячий посуд виливаємо олію, оцет, кладемо цукор, перець, сіль і лавровий лист. Підготовлений овоч укладаємо на дно посуду і готуємо все разом 1-2 хвилини. Так проробляємо з усім перцем.
Після, перекладаємо його в окрему ємність і посипаємо подрібненим часником і зеленню.
Заливаємо готовий перець рідиною яка залишилася, зверху ставимо гніт, і перекладаємо в холодильник на кілька годин. Краще, звичайно, якщо Ви залишите його на всю ніч.
Смак такої незвичайної закуски Вас не розчарує. Смачного!